toggle menu

Vacatures

Ambitieus, enthousiast en een echte doorzetter? Welkom bij Supershift!

Werken bij Supershift

Heb jij een gezonde honger naar kennis en ben je op zoek naar een verantwoordelijke baan met veel uitdaging? Dan heeft Supershift de perfecte job voor je. Wij bieden je namelijk de kans om op zowel technisch als persoonlijk vlak het beste uit jezelf te halen!Supershift werkt voor grote klanten en realiseert projecten en diensten waar de klant veel zakelijk voordeel uithaalt.

Wie zijn wij?

Supershift staat voor techniek, creativiteit en oplossingsgericht denken. Wij bieden iedereen de mogelijkheid om zich te ontplooien binnen zijn of haar vakgebied, maar vragen je ook om het beste uit het bedrijf te halen. Goede ideeën zijn dus altijd welkom! Wij geven je vervolgens de mogelijkheid om deze plannen zelf te verwezenlijken.

Ons kantoor staat in Delft en dit wordt ook je vaste werkplek. Het komt dus niet voor dat je een jaar bij een klant wordt gestationeerd. Dit komt ten goede van de sfeer bij Supershift. Bij ons geen eilandjes, maar gezellige werkplekken, een gezamenlijke lunchruimte en een woonkamer om tijdens een potje Mario Kart stoom af te blazen.

Openstaande vacatures

Op dit moment zoeken wij in de volgende kennisgebieden versterking. Ben jij de persoon die wij zoeken, reageer dan snel op een van de onderstaande vacatures.

 

Senior .NET developer

Als Senior .NET Developer schrijf je hoogwaardige c# code en help je collega's om het maximale uit een werkdag te halen. Iedere dag bij Supershift wacht er een nieuwe uitdaging en aan jou de taak om er iets van te maken.

.NET developer

Als .NET Developer schrijf je hoogwaardige c# code en help je collega's om het maximale uit een werkdag te halen. Iedere dag bij Supershift wacht er een nieuwe uitdaging en aan jou de taak om er iets van te maken.

Open sollicitatie

Supershift is altijd op zoek naar talenten om het team te versterken. Ben jij creatief, werk je goed in teamverband, maar kan je ook zelfstandig een project realiseren? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

  • Kalfjeslaan 2
  • 2623 AA Delft
  • The Netherlands
  • +31(0)15 21 21 602
  • info@supershift.nl